Jimmy Dub – Best New Artist

Jimmy Dub Best New Artist
Jimmy Dub a primit premiul “Best New Artist” la Romanian Top Hits, in cadrul spectacolului ce a avut loc sambata seara, la Bacau. Lansat in urma cu un an, cu piesa “Monday”, Jimmy Dub a reusit sa se remarce datorita vocii catchy si look-ului funky, ochelarii de soare si palaria devenind deja, un trademark personal.


JIMMY DUB – MONDAY (OFFICIAL VIDEO)

“Premiul asta este al vostru! Multumesc casei de discuri Red Clover, managerului meu Eugen Ghenea, Bogdan Nita, Artist Media Event si bineinteles voua”, le-a spus Jimmy celor prezenti in Piata Tricolorului din Bacau.
Cu o atitudine fresh, piese cool, o voce calda si coregrafii hot, Jimmy Dub este cel mai apreciat tanar artist, iar acest lucru s-a vazut si sambata seara la Romanian Top Hits. Show-ul pregatit de Jimmy pentru acest eveniment, a ridicat pulsul publicului din Piata Tricolorului. Pregatind o coregrafie special gandita pentru aceste premii si interpretand single-urile: “Monday” si “Sunglasses”, Jimmy Dub i-a facut pe cei prezenti sa cante, sa aplaude si sa se distreze alaturi de el.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns