Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Like Chocolate – TaraBoy

like chocolate taraboy
Like Chocolate alaturi de Live Artist lanseaza un nou single “TaraBoy”. Piesa este compusa de Doddy, orchestratia fiind realizata de Boier Bibescu. Vara aceasta facem “TaraBoy” cu Like Chocolate!

Dupa ce toata primavara am ascultat hit-ul “Placeri Nevinovate”, fetele de la Like Chocolate revin in forta cu single-ul “TaraBoy”. Este o piesa fresh, catchy , cu un sound care se potriveste perfect cu serile de vara.

Nopti de vara , petreceri pana in zori de zi alaturi de prieteni, pofta de viata, toate acestea sunt momente prin care toti trecem, de aici a fost creeat si noul nostru single. Ne dorim ca piesa “TaraBoy” sa dea startul tuturor petrecerilor din aceasta vara si nu numai.” a declarat Andra.

Ne-am propus ca urmatoarele noastre piese sa fie in limba romana dar fiecare sa aduca ceva nou in peisajul muzicii romanesti. “TaraBoy” respecta dorintele noastre si credem ca va face furori datorita optimismului piesei si a beat-ului care te provoaca la dans. Asteptam feedback-ul vostru pe pagina noastra de Facebook.“ a adaugat Betty.


One thought on “Like Chocolate – TaraBoy

Lasă un răspuns