Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Liviu Hodor feat. Mona – Sweet love

Liviu Hodor feat Mona Sweet Love
V-am prezentat teaser-ul piesei acum doua zile, iar astazi a fost lansat noul single al lui Liviu Hodor – Sweet Love. Piesa a fost creata in colaborare cu John Puzzle, iar Mona este una din fostele membre Wassabi (fosta colega a Lorei).


Liviu Hodor feat Mona – Sweet love (Radio Edit)

“Am ales sa colaborez pentru acest single cu Mona pentru ca se potriveste cel mai bine cu starea si beat-ul piesei. Este o voce foarte buna ce a fost prea putin valorificata pana acum. Sunt sigur ca o sa va placa”, declara Liviu Hodor.

Acordeonul, sound-ul catchy, de club si vocea fresh si senzuala a Monei sunt ingredientele piesei cu care Liviu Hodor ataca vara si sunt, deasemena, atuurile care fac din “Sweet Love” candidata perfecta la titlul de hit-ul sezonului estival 2011.

In paralel cu lansarea noului single “Sweet Love”, Liviu Hodor se pregateste pentru mega-petrecerea verii – Liberty Parade, unde acesta va mixa pe 30 iulie.

“Sweet Love” este al treilea single lansat de Liviu Hodor, dupa “Happy for you” si “Dream with you”, piese care au luat cu asalt playlisturile posturilor radio si cluburilor de la noi, dar si din afara. Datorita numarului de difuzari“Happy for you” a devenit cea mai longeviva piesa in Romanian Top 100 Airplay si a fost licentiata in toata lumea, la cele mai importante case de discuri.

13 thoughts on “Liviu Hodor feat. Mona – Sweet love

Lasă un răspuns