Liviu Hodor & Mona – Tic Tac

liviu hodor mona tic tac
Chiar daca au gasit sau nu un raspuns la intrebarea “Unde-i dragostea”, Liviu Hodor si Mona lanseaza o noua piesa cu versuri in limba romana, piesa ce aduce vara mai repede, cu ritmurile incendiare si cu un mesaj optimist.

Abia asteptam lansarea acestei piese vesele, care inseamna pentru noi un nou inceput, o noua echipa si un sound nou”, declara Liviu Hodor.

Mare, soare, distractie, romatism sunt premisele unei veri incendiare, iar piesa “Tic Tac”, compusa de catre Adrian Sina, impartaseste emotiile unor clipe de neuitat, petrecute alaturi de persoana iubita.

Ne-am intalnit la studio, mi-a aratat un draft al piesei, mi-a placut mult si am decis sa lucram impreuna. E o piesa optimista, despre genul acela de intamplari din viata de care trebuie sa te bucuri cu adevarat. Nu stim cand vom filma clipul, poate chiar de 1 mai. Dar sigur filmarile vor avea loc la mare!”, completeaza Liviu Hodor.

Single-ul “Tic Tac” transforma tristetea rezultata din pierderea fericirii, ce se regasea in piesa „Unde-i dragostea”, in speranta unui nou inceput.

Tic Tac vorbeste despre secundele, minutele, orele, zilele, anii, intamplarile si experientele ce trebuie traite intens, despre atitudinea pozitiva care ne face viata frumoasa si implinita, dar mai mult decat orice, aminteste cat de importanta este dragostea”, adauga Mona.Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns