ROA – Electronique Simpatique

ROA Electronique Simpatique

Daca prin single-ul de debut, ‘Ne place’, au creat un adevarat trend, acum, trupa ROA este gata sa dea tonul modei ‘Electronique Simpatique‘.

Noul single al trupei, ‘Electronique Simpatique’, face parte de pe albumul ‘Artificial‘, lansat in primavara acestui an si pare sa fie o caracterizare exacta a stilului trupei. Piesa pastreaza soundul specific ROA, iar versurile reprezinta un joc original de cuvinte, in genul caracteristic lui Bogdan Popoiag, Cezar Stanciulescu, Cristian Negriuc.


ROA – Electronique Simpatique

Succesul ROA nu se opreste aici; la editia din acest an la Romanian Music Awards, ROA este nominalizata la trei categorii: Best Song – ‘Ne place‘, Best Album – ‘Artificial‘, Best New Act.

In paralel ROA se pregateste sa atace si industria muzicala internationala. Trupa va fi prezenta la Berlin Music Week, desfasurat intre 7 si 11 septembrie in capitala Germaniei. Evenimentul reprezinta locul de intalnire al specialistilor din industria muzicala, al conferintelor si al concertelor live. Sambata, 10 septembrie, de la ora 22.00 ROA va sustine un mega concert in Club Leeve, situat in centru Berlinului.

Adriana-Laura

Adriana-Laura – responsabilă de profilurile producătorilor, P.R., lansări de piese și remix-uri.

You may also like...

3 Responses

  1. Adrian spune:

    Draguta

  2. marianel010 spune:

    Simpatica 😀

  3. Dragos spune:

    slab

Lasă un răspuns