Sore feat Dorian – Bad Boy Is Back

sore dorian bad boy is back
Dupa succesul inregistrat cu “Beautiful life”, lansat in luna februarie a acestui an, Soré revine cu un nou single, “Bad Boy is Back”, interpretat impreuna cu Dorian, o piesa electrizanta si curajoasa, perfecta pentru vara!

Bad Boy is Back reprezinta o evolutie fireasca a carierei mele, dupa cele trei single-uri deja lansate, ‘Love is music’, ‘Different’ si ‘Beautiful life’, cu un numitor comun: nonconformismul”, a spus Soré.

Piesa vorbeste despre o poveste de dragoste neterminata, iar muzica si textul sunt realizate de Soré si de echipa HaHaHa Production, printre care se numara si Dorian, un tanar rapper talentat, care a lansat deja doua piese de succes si pregateste alte proiecte muzicale inedite.
Bad Boy is Back este o piesa in limba engleza si imi doresc sa aiba succes international. Am lucrat excelent cu Soré, suntem prieteni si ne intelegem foarte bine si din punct de vedere artistic”, a spus Dorian.

Sunt convinsa ca multe fete se vor regasi in aceasta melodie, avand in vedere ca mereu exista cineva special care ne-a ramas in minte. De asemenea, baietii vor zambi cu gandul la acea fata pe care o vaneaza cu coltul ochiului. Vara se nasc flirturile memorabile, asa ca…Bad Boy is Back this summer”, a mai spus tanara artista.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns