Stroke 69 – Black Rose

stroke 69
Dupa ce in 2011 au debutat cu un nou sound in materie de muzica dance, iar ‘Beautiful Smile’ ne-a insotit petrecerile din vara si a cucerit topurile din tara dar si internationale, Stroke 69 lanseaza ‘Black Rose’.

Piesa este o declaratie dance inedita si diferita fata de trendul muzical actual, cei doi membrii ai trupei, nedorind sa vorbeasca despre iubirea primavaratica si fluturasii pe care ii simti cand esti alaturi de persoana iubita.
Despre noul single, Stroke 69 a declarat: ‘Black Rose’ are un singur mesaj si anume ca noi trebuie sa tinem fruntea sus, chiar si cand nu mai putem sa suportam suferinta oricare ar fi ea, caci noi putem sa gasim calea spre armonia din noi insine, daca facem sa taca glasul tristeţii. Trebuie sa invatam sa traim, nu murind in fiecare clipa, ci sporindu-ne fericirea cu acele clipe de incantare ce ni le dau anumite fiinţe, peisaje, trairi.’

Despre titlul piesei, membrii Stroke 69 au adaugat: ‘Am ales trandafirul negru si nu pe cel rosu, pentru ca el simbolizeaza suferinta, tristetea si despartirea. Pentru a renaste, pentru a fi mai buni, trebuie sa renuntam la elementele negre din viata noastra, chiar daca sunt delicate precum trandafirii, pentru a ne bucura de zambete si iubire’.

In plus, Stroke 69 lanseaza piesa ‘Black Rose’ in doua variante, in rezonanta cu trairile ascultatorilor.
Soundul lor se remarca prin vibe-ul progressive house cu influente deep, aducand mereu sonoritati actuale pe scena muzicala internationala.Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns