Alex Mica – Dalinda (Videoclip HD)

alex mica dalinda videoclip
De 8 martie, odata cu venirea primaverii si cu Ziua Femeii Alex Mica lanseaza videoclipul hitului Dalinda, piesa care se bucura de o popularitate incredibila, cu milioane de vizualizari pe youtube si numeroase difuzari radio.
Videoclipul s-a filmat in Constanta in mai multe locatii, printre care un mall, un pub – cafenea si un superb penthouse. Atmosfera a fost una extrem de destinsa, fiind intretinuta de „gasca” vesela 1AM formata din Dony, AlexUnder Base, The Kid, Mr. Saxobeat si, bineinteles, Alex Mica. La filmari si-a facut prezenta, pentru o scurta perioada de timp si Laurentiu Duta.

„Ne-am gandit ca data de joi, 8 martie, ora 19.00 este cea mai potrivita, un cadou pentru femeile pe care le iubim si fara de care nu putem trai, dar asta nu inseamna ca piesa nu e si pentru barbati. Au ce vedea :)”, a declarat Alex Mica.
Subiectul central al videoclipului se axeaza pe o petrecere unde Alex o reintalneste pe Dalinda, o mai veche iubire, moment in care se reaprinde flacara pasiunii. Scenele de party alterneaza cu scene de pasiune.

Multe fete frumoase, baieti eleganti si o echipa extrem de profesionista, in frunte cu regizorul Gabriel Huiban, directorul de imagine Toni Cartu si cunoscutul actor Vladimir Draghia au participat la realizarea videoclipului.

Filmarile au durat aproape 24 de ore si au fost epuizante, dar Alex este sigur ca efortul a meritat si rezultatul va fi la inaltimea asteptarilor.


Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns