Alin Vaduva feat. Mike Diamondz – Cine

alin vaduva mike diamondz cine
Vara reggae nu s-a sfarsit inca! Soarele e pe cer, marea e calda, scoala nu a inceput inca – toate semnele ne arata ca ne mai putem distra pe cinste!

Ca un adevarat pretext de party, Alin Vaduva si Mike Diamondz lanseaza astazi videoclipul ‘Cine’ – o colaborare cu arome fierbinti si beat-uri pop

Despre colaborarea cu Mike Diamondz, artistul care in prezent a cucerit topurile din Franta, Italia sau Turcia pana in Canada cu piesa ‘Et Patati Et Patata’, Alin ne-a marturisit urmatoarele: ‘Il cunosc pe Mike de ceva vreme, iar colaborarea cu el a fost pentru noi urmatorul pas firesc. Ne-am distrat de minune in studio, iar piesa are un aer reggae perfect pentru o toamna tarzie pe malul marii‘.‘Cine’ spune povestea tuturor, a iubirilor si a concesiilor pe care trebuie sa le facem in numele fericirii. ‘Povestea piesei este sinteza majoritatii povestilor de dragoste, pentru ca iubirea e capricioasa si ne pune mereu la incercare. Insa, cred ca niciun sacrificiu nu este prea mare atunci cand sentimentele sunt adevarate’, ne-a declarat Alin.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns