Follow Your Instinct feat. Alexandra Stan – Baby It’s Ok

fyi alexandra stan baby its ok
La inceputul acestui an aparea primul proiect “trans oceanic”: Follow Your Instinct. Avand in componenta doi artisti americani si unul german, trupa devenea in scurta vreme unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale internationale.

Dupa doar cateva saptamani din momentul lansarii “Portilla de Bobo”, alaturi de LoL Deejays si Minelli, Follow Your Instinct dadea o noua lovitura: “My City”, prima piesa solo a celor trei artisti, a cucerit toate cele 6 continente, ajungand direct în Top25 din Germania, precum și in iTunes Top5.

Acum, Follow Your Instinct lanseaza single-ul si videoclipul “Baby, It’s Ok” feat Alexandra Stan.
Beat-uri explozive, un refren care te cucereste inca de la prima ascultare si un videoclip care te binedispune, “Baby, it’s ok” este rezultatul colaborarii celor 3 artisti cu nimeni alta decat Alexandra Stan, romanca ce a reusit sa cucereasca intregul mapamond cu single-urile sale. Iar faptul ca, in momentul lansarii, “Baby it’s ok” a intrat direct pe locul 1 in ITunes,
dovedeste inca o data ca “Follow Your Instinct” este o trupa ce se bucura de un success greu de egalat.

Suntem foarte fericiti! De abia asteptam sa vedem reactiile publicului din Romania. Ne bucuram foarte tare de succesul single-ului < Portilla de Bobo>, alaturi de prietenii nostril LoL Deejays si Minelli si de succesul . Speram ca si sa aiba cel putin tot atat de mare succes.”, declara FYI.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns