Andreea Balan feat. Mike Diamondz – Things U Do 2 Me

andreea balan
Andreea Balan se reinventeaza cu fiecare single, fiecare videoclip si fiecare show pe care il aduce in fata fanilor sai. Artista lanseaza astazi, 29 mai, unul dintre cele mai bune videoclipuri ale din cariera sa: ‘Things U Do 2 Me’.

Cantareata-dansatoare a adunat peste 40 de dansatoare alaturi de Mike Diamondz si de partenerul ei de scena, Petrisor, intr-o petrecere unica ce a tinut mai bine de 15 ore. Aceasta petrecere prezinta noul concept de show al Andreei: Carnaval Show, un spectacol magic cu multe hit-uri, dansuri spectaculoase si nenumarate costumatii.

Filmarile videoclipului ‘Things U Do 2 Me’ au avut loc intr-un complex rezidential de la marginea Bucurestiului in regia lui Anthony Icuagu, fiind prima colaborare a artistei cu tanarul regizor. Desi rezultatul debordeaza in energie si distractie, experienta a fost riscanta pentru Andreea, pe parcursul intregului shooting a avut loc o furtuna teribila cu tunere, fulgere, ploaie torentiala si vant puternic. Solista si dansatoarele sale au imblanzit vremea cu dansul seducator si s-au straduit sa nu strice costumele fabuloase cu pene, speciale pentru dansul samba.Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns