Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Annely Cole – Need You

annely cole
Cel mai nou proiect marca Gala Records se bucura deja de succes. Annely Cole si piesa Need You se aud deja la radio, iar acum artista a pregatit si primul videoclip din cariera solo. In premiera pe libertatea.ro si pe pagina ei de facebook, Annely Cole lanseaza videoclipul piesei Need You.

Videoclipul este o dubla premiera, deoarece pentru prima oara Gabriel Huiban, producator muzical si cantaret, si-a pus in aplicare veleitatile de regizor. Clipul si piesa au un aer fresh si se detaseaza de restul materialelor prezente acum pe piata autohtona.

Clipul piesei „Need You”, vorbeste despre o poveste incurcata de dragoste ajunsa la final. Vladimir Draghia da viata personajului masculin din videoclip, el jucand rolul barbatului abandonat care sufera din iubire.


ANNELY COLE – NEED YOU (VIDEOCLIP)

„Astept cu nerabdare reactiile ascultatorilor, privitorilor. Impreuna cu cei de la Gala Records, am realizat acest proiect la care s-a muncit destul de mult. Nu vrea si nu o sa ma opresc aici!” a declarat Annely Cole.

Annely Cole nu este deloc straina de showbizul autohtone, ea activand in urma cu cativa ani intr-o formatie ce facea legea prin topurile romanesti. Cantareata s-a retras pentru cativa ani buni pentru a-si pregati reintoarcerea in muzica, iar in prezent ea locuieste in Italia.

One thought on “Annely Cole – Need You

Lasă un răspuns