Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Roller Sis – Let’s Dance (Official Video)

roller sis lets dance
Trupa pe al carei refren ‘Se Thelo’ am fredonat la zeci de petreceri, ne aduce astazi un nou hit care ne incita la dans. ‘Let’s Dance’ este o colaborare cu artistul de culoare Lennox Brown. Acesta s-a nascut in tara care vibreaza de ritm si sonoritati exotice, Jamaica, in orasul Port Antonio si a crescut in Marea Britanie. Aroma hip hop old school adusa de el surprinde si scoate in evidenta piesa pe o piata muzicala dominata la momentul actual de dance si muzica electronica.

Directorul de imagine al videoclipului a fost Lulu Hillerin iar fetele s-au distrat copios o noapte intreaga:
Ne-am jucat cu diferite cadre si culori de-a dreptul ametitoare, atat in ce consta stylingul vestimentar cat si decorurile. Videoclipul are o imagine foarte curata, motiv pentru care personajele principale devin zambetele si miscarile de dans. E foarte amuzant si modul in care noi doua contrastam cu rapperul Lennox Brown‘ ne-au spus fetele zambind.


Roller Sis – Let’s Dance (Official Video)

Cadrele respecta sonoritatile piesei, fiind pline de viata prin culoare si temperate prin folosirea unei camere de filmat statice.

Culorile electrice va vor aduce cu siguranta inspiratie pentru sezonul petrecerilor ce de-abia a inceput iar cu putin noroc veti reusi chiar sa le prindeti pe fete in concerte. Surorile Isabell Christine si Lisa Larissa traiesc pentru moment in Germania, tara in care au crescut, impreuna cu parintii lor, dar fac vizite dese in tara pentru a isi vedea prietenii si a sustine concerte.

One thought on “Roller Sis – Let’s Dance (Official Video)

  1. super tare site-ul,cand te-ai gandit sa il faci ai avut cea mai buna idee,mie imi place la nebunie,tine-o tot asa!!!

Lasă un răspuns