Dan Balan – Freedom (Videoclip oficial)

Dan Balan Freedom
Incepand de astazi puteti viziona cel mai nou videoclip al lui Dan Balan – Freedom pe toate canalele de specialitate.

Saptamana trecuta Dan Balan si-a prezentat, la Moscova, noul sau videoclip la piesa “Freedom”. Cu aceasta ocazie mai multe celebritati si artisti de top din Rusia au venit sa-l felicite, evenimentul fiind unul asteptat de mass-media ruseasca.

Filmarile pentru “Freedom” au avut loc la inceputul lunii mai, in sudul Frantei si dupa cum a mentionat Dan, au fost cele mai periculoase din cariera sa: artistul a condus cu viteza o masina sport pe serpentinele montane ale Castei de Azur, a urcat pante abrupte si a sarit de pe stanci in mare, intr-un cuvant un blockbuster romantic in stilul lui James Bond. Mai mult, Dan afirma ca a fost la cativa pasi de moarte:

“Cel mai periculos moment a fost cand trebuia sa cant pe o stanca abrupta fara echipament de protectie. Aceasta scena se filma din elicopter si continea multe gros-planuri, motiv pentru care nu au putut fi implicati cascadori, fapt ce m-a obligat sa fiu chiar eu cel care face “echilibristica” pe o margine de prapastie.”, a declarat artistul MediaPro Music.


Dan Balan – Freedom

Obisnuit sa colaboreze cu cei mai buni regizori americani, artistul a decis sa conlucreze de data aceasta cu regizorul rus Pavel Hudeakov, care “a tras” clipuri pentru mai toate starurile din Rusia. Dan afirma ca totul a decurs fara mari dificultati si abateri si ca toata echipa de filmare, stransa din diferite parti ale lumii, s-a imprietenit, ba chiar s-au distrat de minune pe parcursul celor doua zile de filmare.

“Operatorul nostru a venit tocmai din Los-Angeles, eu din New-York, regizorul Pavel Hudeakov din Moscova, iar de locatii s-a ocupat o companie franceza. Am format o echipa unita de profesionisti, ceea ce a stimulat din plin procesul de munca. Am reusit sa filmam totul cu o zi inainte de termen si chiar am avut timp sa savuram toata splendoarea orasului Sait-Tropez.”, a adaugat Dan Balan.

Adriana-Laura

Adriana-Laura – responsabilă de profilurile producătorilor, P.R., lansări de piese și remix-uri.

You may also like...

2 Responses

  1. me.myself.and spune:

    Chiar tare si melodia si clipul!

  2. Rodica spune:

    O filmare de vis, o melodie superba!… Felicitari tuturor realizatorilor!

Lasă un răspuns