Ddy Nunes – Angels

Ddy Nunes – Angels

ddy nunes angels
DDY Nunes, nume cu rezonante portugheze, frantuzesti si romanesti, este cu siguranta una dintre cele mai exotice aparitii de pe scena muzicii din tara noastra.

Artistul, alaturi de proiectul Lucky Man Project, a ocupat primele pozitii in topurile internationale din Israel pana in America de Sud cu piese ca ‘Pumpin’ sau ‘Party Starter’. Zecile de milioane de vizualizari pe Youtube si sutele de concerte sustinute in mai multe colturi ale lumii l-au adus pe DDY in lumina reflectoarelor. Direct de acolo, in ovatiile clubberilor, pe beaturi puternice condimentate cu accente electro si sustinute de vocea senzuala a Ralukai, lanseaza astazi noul sau single, ‘Angels’.

Piesa a fost produsa la NK Studio – ‘Piesa face deja mii de oameni sa danseze si sper ca va incinge petreceri peste tot in lume’ a declarat Ddy zambind.Timpul pe care l-a petrecut DDY ca MC, precum si influenta ”atina’ din show-urile lui l-au ajutat sa devina unul dintre cei mai ceruti MC din tara si nu numai. Dupa un an efervescent de hituri, concerte si 3 mega hituri, DDY a parasit Lucky Man Project pentru a isi incepe cariera solo. Primul sau single a fost ‘Make you mine’, o colaboare cu artista britanica de culoare Beverlei Brown. Cantareata a cantat pana acum alaturi de nume ca James Morrison, Simply Red, Snap, Joe Cocker, Chaka Khan, Babyface si altii.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns