Dj Rynno, Dj Bonne, Phelipe & Sylvia – Work it

DJ Rynno împreună cu Dj Bonne, Phelipe şi Sylvia au lansat o nouă piesă numită Work it în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Melodia aduce împreună doi dintre cei mai recunoscuți producători români ( DJ Rynno și Phelipe ).

Phelipe începe piesa, prezintă pe cei ce au lucrat la ea, cântă refrenu și îi dă ștafeta lui Sylvia care povestește despre faptul ca îi place very deep și hard (așa zic versurile cel puțin).

Sexy SylviaSă revenim la caracterizarea piesei : În opinia mea, cei doi producători sunt capabili să scoată piese mult mai bune ( da.. mi se pare slabă piesa asta, în comparație cu celelalte ), și cred ca au scos-o la repezeală (la caterincă)sau doar au vrut să aibă ceva scos împreună, sau să îl introducă pe DJ Bonne pe sticlă ( de la care am auzit câteva remix-uri bune și piesa You Killing me destul de bunicică ) . Work it are un caracter de Mashup, Phelipe cântă din Gitana și Sylvia din Stereo. Cu toate acestea, nu trebuie sa uităm ca melodia a fost facută de oameni care știu ce e aia muzică de club, ce se ascultă, și ce are lipici la public, așa ca dacă o să fredonați Work it , work it for me pe stradă… e vina lor 😀 !

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns