Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Dj Layla feat Sianna – I’m Your Angel

dj layla
Dj Layla alaturi de Sianna a lansat videoclipul celui mai nou single al sau,”I’m Your Angel“, piesa semnata de Radu Sirbu. Videoclipul este o productie Rassada Music si dupa cum declara artista este cel mai senzual si sexy videoclip al sau de pana acum.

„Alaturi de toata echipa, ne-am gandit foarte mult cum trebuie sa arate videoclipul acestei piese. Inevitabil am avut zeci de idei cu mare, soare si tot felul de locatii interesante dar in final am cazut de comun acord ca aceasta piesa exprima gingasia, sensibilitate si senzualitate, asa ca ne am bazat pe frumuseţea feminină asa cum o intelege fiecare dintre noi” ne-a declarat Dj Layla.

Cat despre filmarile videoclipului care au durat doua zile si au fost foarte distractive pentru cele doua artiste, Sianna a declarat:

„Nu a fost nici usor nici greu, iar „chicoteala” si distractia a fost la ordinea zilei, mai ales in scenele cu acel baldachin improvizat in care ne tot pierdeam mereu una pe cealalta. Am fost puse intr-adevar in ipostaze destul de ciudate pentru noi, pentru ca fiind prietene de multi ani la momentele in care trebuia sa fim cat mai tandre una cu cealalta, izbucneam in hohote de ras si evident reluam scena de la capat.
Colaborarea cu mea cu Dj Layla a inceput cu multi ani in urma de la primul sau single”Single Lady” pe care am avut onoarea sa-l semnezi alaturi de producatorul muzical al proiectului Radu Sirbu, acum insa am ajuns intr-o etapa mai diferita, iar aceasta piesa si videoclip este rezultatul muncii a intregii echipe Rasada Music si le multumim pe aceasta cale”.

Piesa „I’M Your Angel” afost lansata in urma cu aproximativ o luna, iar in tari ca Molodva sau Russia a intrat deja in top 10 difuzari radio. Artistele se pregatesc intens sa inceapa promovarea in Romania o data cu lansarea oficiala a videoclipui.

Lasă un răspuns