Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Mayer Vira ft. Kristina – City Of Love (Official Video)

mayer vira city of love
Mayer Vira si Kristina au pus stapanire pe Orasul Iubirii prin intermediul videoclipului celui mai recent single, “City of Love”, piesa compusa de Kristina si Evan Caragia.

Intr-o lume condusa de sentimente antonime iubirii, Mayer Vira si Kristina vor sa evidentieze ceea ce conteaza cu adevarat in viata: dragostea. Prin intermediul piesei pline de mesaje si simboluri, dar si prin intermediul vieoclipului la fel de bine conturat, cei doi vor sa creeze comunitatea celor care constientizeaza ca dragostea este cel mai important lucru.

In acest clip, Mayer conduce digital un grup de “complici” care marcheaza cladiri ale orasului cu inimile rosii, un puzzel ce la final va dezvalui ideea care conduce acest clip. Kristina este mesagerul iubirii, in timp ce Mayer coordoneaza activitatea din umbra si duce la bun sfarsit intraga strategie de cucerire a orasului prin iubire si lucruri pozitive. De asemenea, si compozitorul Evan Caragia are un rol important in clip, cel al “hackerului” care la finalul clipului declanseaza butonul cu ajutorul caruia se stapanire pe intregul oras.
In toata aceasta perioada, de la lansarea single-ului si pana astazi, “Share the love” a fost sintagma care a condus intreaga atitudine Mayer Vira & Kristina, iar clipul era piesa lipsa din intreg puzzle-ul iubirii.

Single-ul City of Love poate fi descarcat accesand link-ul: http://bit.ly/AmxctV.

“Imi plac provocarile, iar rolul de regizor chiar mi s-a parut o oprtunitate pe care nu trebuia sa o ratez.”, a declarat Mayer.

Atat scenariul, cat si regia acestui clip ii apartine lui Mayer, care nu este la prima experienta de acest gen.

Lasă un răspuns