Emil Lassaria & Caitlyn – Fiesta (Official Video)

Emil Lassaria & Caitlyn – Fiesta (Official Video)

caitlyn fiesta emil lassaria
Vara aceasta pregatiti-va sa dansati pe ritmurile caliente ale ‘Fiesta’! Emil Lassaria, DJ-ul roman care a daramat recordurile audientelor online si genereaza milioane de vizualizari odata cu lansarea unui nou material, ne incita cu cel mai recent videoclip filmat pe plajele ireal de frumoase din Maldive. Piesa ‘Fiesta’ ne poarta cu gandul la plaje insorite, distractie pana in zori, bikini colorati si multe zambete rasarind de sub palariile de soare.

Lassaria este unul dintre cei mai apreciati DJ ai scenei dance de la noi din tara, iar Caitylin nu este la prima colaborare cu talentatul DJ. ‘Tu Amor’ – primul lor single in aceasta formula, le-a adus celor doi sute de concerte peste vara, la care au dansat electrizati mii si mii de oameni, nu doar din tara noastra ci si din Grecia, Turcia si intreaga zona Mediterana.Mai jos, cei doi artisti ne-au vorbit despre ingredientele unei petreceri perfecte si unicitatea publicului roman:
Despre petrecerea perfecta in viziunea ei, exotica artista Caitlyn ne-a declarat:

In viziunea mea o petrecere ideala trebuie sa fie alaturi de prieteni. Locul de multe ori conteaza mai putin, ceea ce conteaza este sa fii alaturi de persoanele cu care te simti bine. Este clar ca romanilor le place sa se distreze, iar asta se poate vedea in fiecare oras din Romania. Nu am vazut o diferenta clara intre publicul roman si cel occidental; am vazut ca peste tot oamenii se distreaza, iar asta este cel mai important pentru noi. Muzica uneste oamenii.‘ ‪

Ce lipseste de la petrecerile – house sau dance – din Romania, ca sa fie… perfecte?

Eu cred ca petrecerile house din Romania sunt foarte reusite ,toti marii DJ ai lumii au fost in Romania si au ramas placut impresionati. Perfectiunea nu exista, doar ca e bine sa plecam in cautarea ei fiindca numai asa reusim sa ne autodepasim‘ ne-a declarat Emil.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns