Xonia – Ping Pong (Videoclip HD)

Xonia – Ping Pong (Videoclip HD)

xonia ping pong
Xonia lanseaza videoclipul celui mai recent single al sau “Ping Pong”, care are aproape 1 milion de vizualizari in doar 2 luni de la postarea pe canalul Red Clover Media de Youtube.

Ma simt atat de fericita ca am alaturi de mine o echipa minunata si prieteni foarte buni care imi sunt alaturi si au facut posibil acest videoclip. Vroiam ca acest clip sa imi reprezinte transformarea mea de imagine si schimbarea de stil muzical.

Am mizat foarte mult pe coregrafie si dans. Este pentru prima oara cand lucrez cu cel mai bun prieten al meu, Anthony Icuagu, si trebuie sa zic ca este un regizor si un artist extraordinar de talentat si mi-a facut o mare placere sa lucrez cu el si profesional.”, a spus Xonia.

De imaginea Xoniei, hair si make-up, s-a ocupat Alina Cherciu. Xonia s-a implicat si ea in punerea in scena a clipului si a realizat coregrafia impreuna cu Cristi Miron. De asemenea, single-ul “Ping Pong” ii poarta amprenta, textul fiind scris de ea impreuna cu F.Charm in studioul Hype On Production.Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns