Laurentiu Duta & Andreea Banica – Shining Heart (Videoclip Oficial)

Laurentiu Duta, alaturi de Andreea Banica, lanseaza astazi videoclipul celui mai recent single, intitulat Shining Heart.

Realizat de catre Alex Ceausu, noul clip este plin de romantism si pasiune si spune povestea unor indragostiti care isi manifesta iubirea in cel mai frumos mod. Surprinsi fie intr-o cabina telefonica in stil englezesc, fie intr-un taxi adapostindu-se de ploaie, ideea de baza a clipului graviteaza in jurul iubirii, a culorilor si a pasiunii.

Filmarile s-au desfasurat in doua locatii: Castel Film – Snagov, pe timp de zi, iar noaptea, intr-un renumit club bucurestean. Astfel, videoclipul este impartit in doua planuri, unul in care indragostitii au rolul principal, iar celalalt in care Laurentiu Duta si Andreea Banica sunt protagonistii.

Single-ul Shining Heart este deja in topurile difuzarilor posturilor de radio, iar videoclipul se va bucura, cu siguranta, de aceeasi atentie.

Cu aceasta ocazie Laurentiu Duta isi lanseaza si noul sau website , www.laurentiuduta.ro
Intodeauna mi-a placut sa fiu cat mai aproape de fanii mei, sa stiu ce simt, ce le place, ce isi doresc. Noul site este exact ceea ce imi doresc pentru a fi alaturi de cei carora le place muzica mea, sa fiu permanent in legatura cu ei”, a declarat Laurentiu Duta despre noua prezentare a site-ului sau.


Sipos Cosmin

Sipos Cosmin - Redactor

You may also like...

1 Response

  1. brunetzik_cheaky spune:

    infocata de rapp , dar melodia asta ma inebuneste

Lasă un răspuns