Ruby – Miracle of Love (Official Video)

Astazi, Ruby ne prezinta cel mai nou videoclip, filmat pentru piesa „Miracle Of Love”. Acesta este filmat de talentatul regizor, Iulian Moga si are ca locatie una din cele mai luxoase vile din Romania.


Ruby a filmat „Miracle Of Love” intr-una una dintre cele mai luxoase vile din Romania, iar scenariul prezinta mai multe party-uri salbatice, dar si foarte funny la care Ruby isi intalneste jumatatea in persoana modelului si fotografului de nationalitate americana, Dameon Cee.

Ne-am super distrat la filmarile pentru ! Nu am simtit o secunda presiunea filmarii unui clip. A fost o petrecere in toata regula, mai ales ca in clip apar prietenii mei cei mai „nebuni”. Chiar imi pare rau ca piesa e atat de scurta pentru ca am fi putut face lejer un filmulet de 10 minute cu tot dezmatul petrecut acolo. Singurul om mai putin incantat, a fost proprietarul deoarece la finalul oricarui party senzational, ramane un dezastru ce trebuie reparat. Iar in cazul nostru au fost si niste pagube materiale considerabile.„, a declarat Ruby.

Videoclipul „Miracle Of Love” este regizat de catre Iulian Moga, iar de productia intregului proiect s-au ocupat casele de discuri Cat Music si Hahaha Production .

Sipos Cosmin

Sipos Cosmin - Redactor

You may also like...

Lasă un răspuns