Lys – A Ta (Offcial Music Video)

lys a ta
Vara explodeaza in ritmuri si culori pe noua piesa “A Ta”/ “Feel”, semnata Lys, o productie DJ Sava si Yolo Jacques, muzica fiind semnata de Vlad Alexandru – Vladimir si textul de catre Craciun Ioana – Madalina.

Videoclipul a fost regizat de Bogdan Paun in Bucuresti, iar in acesta Lys atrage toate privirile prin zambetul si atitudinea sa jucausa. In clip solista schimba mai multe tinute fresh si cool si se plimba prin Centrul Vechi cu o bicicleta pe versuri si acorduri ce ne duc cu gandul la inceputul unei relatii de iubire. Legat de acest clip, solista a declarat ca filmarile au fost obositoare, dar ca efortul s-a meritat.
Lys a inceput sa cante de la o varsta frageda, iar mai tarziu a absolvit liceul de muzica din Brasov, in prezent fiind artist al casei de discuri Roton. Cariera ei a inceput din momentul cand l-a intalnit pe AlexUnderBase, primul single alaturi de acesta, “Drums”, devenind unul de real succes international. La 17 ani, a avut ocazia sa lucreze alaturi de Akon pentru proiectul ‘Featuring Akon for Africa’.

Primul single din cariera solo, “Up in the Air”, cu un vibe pozitiv si dinamic, a devenit un hit al verii. La scurt timp dupa aceea, Lys a lansat piesa “Do You Believe In Love”, devenita una dintre cele mai ascultate creatii din anul 2012. Inceputul lui 2013 a venit pentru Lys cu “Fast Love”, o colaborare cu rapper-ul J.Yolo, piesa fiind produsa de DJ Sava. “Feel” a fost un alt track cu tematica dragostei pe care Lys l-a transformat intr-o piesa pozitiva, care a adus zambetul ascultatorilor.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns