Lys – Fast Love

Lys – Fast Love

lys fast love
Daca in 2012, Lys se lansa in cariera solo, dupa colaborari cu producatori de top ca AlexUnder Base, lansand ‘Up In The Air’ – o piesa pop perfecta cu inflexiuni dance plina de dinamism si strong-dance-ul ‘Do You Believe In Love’ unde Lys se intreba daca dragostea adevarata exista cu adevarat, in 2013 revine cu un nou single intitulat ‘Fast Love’.
Piesa este o colaborare cu rapper-ul J.Yolo si ne vorbeste despre caile intortocheate ale dragostei si gasirea iubirii adevarate.
Videoclipul piesei a fost filmat in Bucuresti, pe una dintre cele mai inalte cladiri din Centrul Vechi, iar echipa de productie a avut parte de o intreaga aventura urcand pe scarile subrede ale cladirii vechi.Ne-am distrat de minune, din fericire si vremea a tinut cu noi, in ciuda avertismentelor de grindina si furtuni, insa recunosc ca am avut ceva emotii cand am filmat cadrele… la inaltime‘, ne-a spus Lys.
Productia piesei a fost semnata de cunoscutul DJ si producator Sava, cunoscut pentru hit-uri ca ‘Love You’, ‘September’ sau ‘Cocktail’.
‘Nimic nu se compara cu momentul in care realizezi ca te-ai indragostit si simti fluturi in stomac de indata ce te gandesti la jumatatea ta iar dorul nu dispare chiar daca zbori spre Paris sau… Londra’, ne-a declarat Lys zambind.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns