Marius Nedelcu feat. Red Head – Love Is Blind

Marius Nedelcu feat. Red Head – Love Is Blind

marius nedelcu love is blind
Marius revine astazi cu o piesa compusa impreuna cu tanarul producator Alexander John, coloana sonora perfecta pentru o toamna in doi. ‘Love is Blind’ este inspirata din propriile experiente:

‘Versurile mele vin din experienta personala, din starile prin care am trecut, situatiile care m-au afectat de-a lungul timpului. Zilnic vedem ca iubirea este oarba – vedem cupluri care nu se potrivesc neaparat in aparenta, avand diferente de inaltime, varsta si nu numai. Dragosta nu tine cont de repere sociale sau de cele ale ‘normalitatii’ ci de spirit, de emotie’.

Super hit-ul sau, ‘Rain’, a ocupat prima pozitie in topurile rusesti timp de zeci de saptamani, fapt ce i-a adus si un Disc de Platina. Piesa a stationat pe locul intai si in Polonia si Romania, aducandu-i lui Marius sute de concerte pentru care a calatorit intre Europa si Asia. Dupa hituri ca ‘Rain’, ‘Obsession’ si ‘You’, acesta este primul single al lui Marius lansat alaturi de casa de discuri Roton.

Videoclipul regizat de talentatul Alex Ceausu a fost filmat in Malta cu sustinerea Malta Travel si Ministerul Turismului maltez pe parcursul a trei zile. Intrebat cum a fost la filmari, Marius a declarat:

Eram in camasa cu maneca lunga si pantaloni la temperaturi de peste 45 de grade, transpiram incontinuu insa a meritat! Si am avut o intamplare amuzanta in momentul in care filmam scenele de dragoste: eu si personajul feminin, un manechin din Malta, eram pe un ponton iar regizorul era cu picioarele in apa. A venit politia sa ne opreasca insa problema lor nu era ca noi mimam un act sexual ci faptul ca Alex Ceausu era in apa.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns