Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Matteo – Panama (Videoclip HD)

matteo panama videoclip
Dansatori profesionisti, multa energie, culoare si buna dispozitie! Pe scurt, noul videoclip Matteo – “Panama”, lansat astazi, impreuna cu MediaPro Music!
Filmarile s-au desfasurat pe durata unei nopti, iar regia si productia au fost asigurate de Lanoy Video Production.

’Panama’ este un clip de imagine, care se bazeaza foarte mult pe dans. M-am bucurat sa am alaturi de mine multi dansatori profesionisti, dar sip e F Charm, Muneca, DJ Dox, Florin Nedelcu si alti prieteni buni”, a explicat Matteo.

Coregrafiile din clip au fost facute de Bruce, iar tinutele au fost gandite de Dydy, amandoi facand parte din trupa de dansatori a lui Matteo.
Single-ul “Panama” a fost compus in colaborare cu John Puzzle si a avut parte de reactii foarte pozitive din partea fanilor, inregistrand, de la lansare, peste doua milioane de vizualizari pe YouTube.

Cu o linie melodica vesela si usor de fredonat, piesa contine un joc de cuvinte provocator, ca o continuare a ideii avute cu cateva luni in urma, cand Matteo a lansat sintagma “Mai du-te-n inima mea”.

Prin Panama vreau sa va arat un everyday Matteo, adica vesel si optimist. Pentru toata lumea am un singur mesaj: ascultati si va distrati, ce pana mea! PWAAH!!”, isi indeamna Matteo fanii.

Lasă un răspuns