Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Mike Diamondz – Girl I Want You

mike diamondz cover
Tinute excentrice, patru fete pe role, un DJ pus pe sotii si un dram de nebunie fac ingredientele unei aventuri de neuitat, aceasta este reteta pe care Mike Diamondz ne-o recomanda in noul sau videoclip, “Girl I Want You”.

Inceputul romantic al piesei nu trebuie sa ne induca in eroare, in spatele acordurilor nostalgice sta o poveste pasionala de dragoste, nascuta din ritmurile unei veri trecute.

Piesa am scris-o impreuna cu Mario Stoica, cu gandul la acele clipe nebune pe care nu le poti uita dintr-o iubire. Avem fiecare dintre noi macar o poveste de acest fel, iar nostalgia vine in urma realitatii ca majoritatea se termina…”, spune artistul care tocmai a revenit in urma unei perioade tensionate. “Am urmarit ca ritmul sa se schimbe pe parcursul piesei tocmai pentru asa vad eu dragostea, ca un montagne russe cu suisuri si coborasuri, dar niciodata fara o doza de nebunie”.

Daca te-ai trezit in aceasta dimineata plictisit si fara vreun plan anume, incearca reteta lui Mike: imbraca-te intr-un mod neasteptat, da-ti frau liber imaginatiei si gandeste-te ca ziua aceasta nu se va mai repeta. Fa ceva demn de pus in calendar!Lasă un răspuns