Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Ralflo feat. Andreea Balan – Toata Lumea Se Combina

ralflo andreea balan toata lumea se combina videoclip
In urma cu putin timp, cei doi artisti au lansat impreuna piesa “Toata lumea se combina”, iar astazi ne aduc videoclipul in premiera!

La fel ca piesa, videoclipul este unul ce instiga la distractie, la iubire si la pasiune nemarginita. “Ne-am dorit ca prin videoclip sa oglindim exact mesajul piesei, asa ca am creat impreuna cu producatorii o poveste dinamica, surprinzatoare si perfecta pentru iubirile de o vara. Nu va dau mai multe detalii, va las sa descoperiti singuri”, ne spune exoticul cantaret, Ralflo.

“La filmari ne-am distrat copios! Cum putea fi altfel, cand am avut muzica, dans si oameni de calitate in jurul nostru? “Toata lumea se combina” este o piesa care insufla energie, optimism si iubire, si prin povestea creata pentru videoclip, am reusit sa ilustram exact acest lucru ”, declara frumoasa Andreea Balan.
Piesa este una produsa de Sprint Music, iar productia videoclipului a fost asigurata de OnX Media & GFS Production. Montajul si regia au fost semnate de Florin Babei, iar Grup Fort Studio sunt cei care au pus tot echipamentul necesar la dispozitia echipei.

Lasă un răspuns