Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Nick Kamarera & Mike Diamondz – Kalya

CAT Music a lansat videoclipul piesei Kalya a lui Nick Kamarera şi Mike Diamondz, unul cu o poveste destul de interesantă am zice noi.


Nick Kamarera & Mike Diamondz – Kalya (Official Video)

Nick Kamarera şi Mike Diamondz, prizonieri într-un ospiciu

Chiar dacă în general vizita la un spital de boli mintale poate să nu fie o experienţă tocmai placută, lucrurile stau complet diferit în cazul „Kalya”, cel mai nou videoclip Nick Kamarera şi Mike Diamondz.

Original şi amuzant, clipul povestelte aventurile a doi prieteni, unul internat la balamuc, celălalt venit să îl elibereze, aventuri pe parcursul cărora cei doi îşi descoperă noi talente, pe muchie de cuţit.
Regia şi montajul videoclipului îi aparţin lui Florin Botea, iar filmările s-au desfăşurat în Buftea, pe parcusul a peste 30 de ore.

„A fost obositor, dar ne-am şi distrat mult. După ce veţi vedea clipul, o să înţelegeţi şi de ce.”, povesteşte Mike Diamondz.
nick si mike la filmari
Mike Diamondz şi Nick Kamarera nu sunt la prima experienţă de acest gen. „Anul trecut am mai filmat un videoclip, pentru piesa Thailanda, numai că l-am retras imediat după lansare. Nu era ceea ce ne dorisem, aşa că am avut videoclipul cu cea mai scurtă durată de viaţă pe televizoare şi pe net. Acum va fi altfel. Clipul ăsta chiar ne place”, spune Nick Kamarera.

One thought on “Nick Kamarera & Mike Diamondz – Kalya

Lasă un răspuns