Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

ROA – Electronique Simpatique (Videoclip)

roa videoclip
Intai “ne-a placut”, apoi am dezvoltat o pasiune in “La Minor”, acum, simpatizam “electronica”.

Dupa ce au cucerit topurile de specialitate si inimile publicului tanar si nu numai cu hit-ul “Ne Place”, si au continuat sa demonstreze ca Artificialul este la putere prin “Sonata in La Minor”, ROA revine cu un nou videoclip ce pastreaza coerenta si logica cu care ne-au obisnuit pana acum: “Electronique Simpatique” se vede!

“Electronique Simpatique” reprezinta cel de-al treilea single extras de pe albumul de debut ROA, intitulat Artificial, lansat in primavara anului 2011 in parteneriat cu Tuborgsound. Acesta pastreaza nota obisnuita a trupei, cat si jocurile de cuvinte reprezentative pentru cei trei membri Bogdan Popoiag, Cezar Stanciulescu si Cristin Negriuc.

Tuborg este un brand cunoscut pentru implicarea in industria muzicala si sprijinirea artistilor care au ceva de spus – tuborgsound.ro fiind dovada! Dupa ce, in 2011, Tuborg Sound a petrecut cu trupa ROA in turneul national si a stins seara de seara setea de distractie a celor prezenti, a fost firesc ca Tuborg sa fie alaturi de ei si in clip-ul noului hit. De aceea, vedeta noului videoclip este sticla Tuborg de 750 ml, care apare in unul din momentele cheie din scenariu.


ROA (Rise Of Artificial) – Electronique Simpatique (Official Video)

Lasă un răspuns