Anna Lesko feat. Gilberto – Go Crazy

anna lesko go crazy
Cel mai exotic loc din lume, Tailanda, a fost gazda celui mai recent videoclip semnat Anna Lesko, intitulat Go Grazy.

Videoclipul a fost realizat de catre Alex Ceausu, care alaturi de care Anna Lesko, a filmat trei zile in Bangkok si alte cinci in insulele tailandeze, inclusiv in Phi Phi, superba insula unde, in urma cu cativa ani, Leonardo DiCaprio filma pelicula The Beach.

Versurile piesei “Go Crazy” s-au potrivit perfect aventurii tailandeze; Anna si echipa sa au filmat acolo unde ii purtau pasii, locuri necunoscute, dar pe care Anna le gasea ideale pentru a putea pune in valoare esenta piesei “Go Crazy”.

Desi a fost o experienta senzationala, nu a fost una lipsita de intamplari nefericite: Anna a fost muscata de o maimuta, din fericire vaccinata, iar filmarea cu tigrii a fost compromisa de catre ingrijitorii speriati ca senzualitatea artistei ar putea trezi instinctele criminale ale felinelor.

Cadrele cu Gilberto au fost trase intr-un club din Bucuresti, iar alaturi de acesta apar si cateva dansatoare cu adevarat exotice.

„Sunt fericita pentru aventura tailandeza. A meritat cu varf si indesat sa „go crazy” in Tailanda.”, declara Anna, ce apare in clip la fel ca fata imparatului din poveste, nici dezbracata, nici imbracata, fierbinte si senzuala pe plaje albe, umbrite de palmieri.


Anna Lesko feat. Gilberto – Go Crazy (Official Video)

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns