Ensuna – Confide in me

ensuna
Ensuna este numele unui proiect progressive trance/house, început în anul 2001, de către fostul producător al trupei Mixx, Alex Cristian, dar a fost mai inactiv până în momentul de față.


Ensuna – Confide in me (Radio Edit)

Confide in me este cea mai recentă piesă lansată, făcută în colaborare cu Alexandrina Gheorghiță și sună foarte bine, complet diferită de popcorn-ul actual, cu influențe trance și credem că se îndreaptă într-o direcție bună, posibil următorul gen care va înlocui popcorn-ul.
Trupa lucrează din greu la un album complet, care credem că va fi foarte bun, iar noi promitem să vă ținem la curent cu toate piesele care le vor lansa.
Primii 100 de fani pot downloada piesa gratuit de pe contul de Soundcloud!

Pagina de Facebook : http://www.facebook.com/EnsunaOfficial
Ensuna – Confide in me (SoundCloud) : http://soundcloud.com/ensuna/ensuna-confide-in-me

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

6 Responses

 1. Free Fly spune:

  E frumoasa…da nu prea 🙂
  Sincer, tot un fel de popcorn pare. Sunt 2 mari trenduri care au inlocuit deja popcornul la noi…unul e cel cu saxofoane si trompete (gen Emil Lassaria, LLP, Connect-R – Ring the alarm etc ), iar altul e cel „dirty dutch” (gen Elena Gheorghe feat. Dony- Hot girls, David Deejay, si multi altii)

  • Iulian spune:

   Ala cu saxofoane si trompete sa zicem ca incearca sa adauge ceva in plus la popcorn.. dar David Deejay si Dony au fost printre primii care au facut popcorn… si ce fac acum e tot un fel de popcorn cu influente din alte genuri.. dar tot popcorn ramane la baza.
   Dirty Dutch e toata ziua electro la baza, gen Chuckie, Afrojack , Hardwell etc… Nu o sa vezi asa ceva la Dony sau David Deejay, cel putin nu deocamdata 😉

   • eddy spune:

    da nu inteleg de ce trebuie schimbat aces stil, k pan’ la urma, ne-a faqt muzik cunosqta, iar mie imi place foarte mult. e adevarat k si piesa asta-mi place mult, da dak vom face muzik trance sau vocal trance, se va duce dreaq muzik noastra. spre exemplu melodia lui toni tone , forever alive sau cum s-o chema, e cea mai proasta melodie pe kre am auzit-o vreodata, q toate k e romantik si nush ce. asa cv nu se poate asculta la club pt k n-are ritm, iar din partea instrumentala nu se-ntelege absolut nik. dak am ajunge sa facem melodii da-astea, s-ar duce de rapa singuru lucru bun pe kre-l avem, adik muzik. nu mai bn facem muzik popcorn, in kre avem diversitate si ritm si kre ne place atat d mult? io zik k da.

    • Syllas spune:

     cauta si u muzica house si cu influente d care vrei tu p magazinele online d muzik… sa vezi k nu mai auzi trompete si „danga danga” ;)…io unu m am cam saturat…

 2. Paul spune:

  Ideea este ca aceasta melodie, fata de ce se asculta la noi, este mult diferita in bine.Daca nu ai stii ca sunt romani, poti jura ca piesa asta vine de afara.Si asta spune multe despre calitatea piesei.

 3. kek spune:

  Asta nu e popcorn frate.E piesa de club..cu mici influente progressive..un pic gen avicii se vrea ea…oricum…pt mine atata timp cat nu are acordeon,trompeta sau orice alt fel de suflatoare…de care sunt SATUL, este un cantec reusit.Macar incearca altceva frate.

Lasă un răspuns