About the author

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder. Pot fi gasit pe Facebook sau pe Google+.

Related Articles

6 Comments

 1. 1

  Free Fly

  E frumoasa…da nu prea 🙂
  Sincer, tot un fel de popcorn pare. Sunt 2 mari trenduri care au inlocuit deja popcornul la noi…unul e cel cu saxofoane si trompete (gen Emil Lassaria, LLP, Connect-R – Ring the alarm etc ), iar altul e cel „dirty dutch” (gen Elena Gheorghe feat. Dony- Hot girls, David Deejay, si multi altii)

  Reply
  1. 1.1

   Iulian

   Ala cu saxofoane si trompete sa zicem ca incearca sa adauge ceva in plus la popcorn.. dar David Deejay si Dony au fost printre primii care au facut popcorn… si ce fac acum e tot un fel de popcorn cu influente din alte genuri.. dar tot popcorn ramane la baza.
   Dirty Dutch e toata ziua electro la baza, gen Chuckie, Afrojack , Hardwell etc… Nu o sa vezi asa ceva la Dony sau David Deejay, cel putin nu deocamdata 😉

   Reply
   1. 1.1.1

    eddy

    da nu inteleg de ce trebuie schimbat aces stil, k pan’ la urma, ne-a faqt muzik cunosqta, iar mie imi place foarte mult. e adevarat k si piesa asta-mi place mult, da dak vom face muzik trance sau vocal trance, se va duce dreaq muzik noastra. spre exemplu melodia lui toni tone , forever alive sau cum s-o chema, e cea mai proasta melodie pe kre am auzit-o vreodata, q toate k e romantik si nush ce. asa cv nu se poate asculta la club pt k n-are ritm, iar din partea instrumentala nu se-ntelege absolut nik. dak am ajunge sa facem melodii da-astea, s-ar duce de rapa singuru lucru bun pe kre-l avem, adik muzik. nu mai bn facem muzik popcorn, in kre avem diversitate si ritm si kre ne place atat d mult? io zik k da.

    Reply
    1. 1.1.1.1

     Syllas

     cauta si u muzica house si cu influente d care vrei tu p magazinele online d muzik… sa vezi k nu mai auzi trompete si „danga danga” ;)…io unu m am cam saturat…

     Reply
 2. 2

  Paul

  Ideea este ca aceasta melodie, fata de ce se asculta la noi, este mult diferita in bine.Daca nu ai stii ca sunt romani, poti jura ca piesa asta vine de afara.Si asta spune multe despre calitatea piesei.

  Reply
 3. 3

  kek

  Asta nu e popcorn frate.E piesa de club..cu mici influente progressive..un pic gen avicii se vrea ea…oricum…pt mine atata timp cat nu are acordeon,trompeta sau orice alt fel de suflatoare…de care sunt SATUL, este un cantec reusit.Macar incearca altceva frate.

  Reply

Lasă un răspuns

Copyright © '10-'18 Romanian Club Hits / cea mai noua muzica de club, mixuri, remixuri si videoclipuri