Stefan Stan feat. Alex Velea – You give me love


You Give Me Love este o piesa optimista pe care Stefan o dedica tuturor celor care l-au sustinut si votat pe parcursul concursului “ Vocea Romaniei”.
“ You Give Me Love and I love you for that” spune refrenul piesei iar Stefan spune “ You gave me votes and I love you for that” ( M-ati votat si va multumesc pentru asta.)
Stefan isi iubeste publicul si si-a propus ca aceasta melodie sa fie pasaportul lui catre inimile cator mai multi romani, in special ale celor pe care nu a reusit sa ii castige de partea lui in timpul competitiei.

Stefan Stan a inceput “ cucerirea” Romaniei inca din prima zi a anului cu concertul sustinut in Piata Revolutiei. A urmat apoi un sir de intalniri cu sustinatorii lui din cateva orase: Craiova, Timisoara, Alba Iulia, Iasi si Barlad.
Stefan se va intalni cu fanii de peste tot din tara, acolo unde va ajunge sa cante, el promitand ca va ramane apropriat de publicul sau si ca succesul nu il va schimba.

You Give Me Love este o compozitie Smiley si o productie Hahaha Production.
Alex Velea, secundul antrenorului Smiley a acceptat invitatia lui Stefan de a canta pe piesa lui, asocierea dintre cei doi fiind una pe cat de neasteptata pe atat de interesanta.

Iulian

Romanian Club Hits Project Manager & Founder.

You may also like...

Lasă un răspuns