Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Smiley – Nemuritori (Official Video)

smiley nemuritori videoclip
Smiley lanseaza videoclipul piesei Nemuritori, al patrulea single extras de pe albumul Acasă.

Piesa Nemuritori este inclusa in coloana sonora a filmului #SELFIE, care va avea premiera in cinematografe pe data de 9 mai a acestui an.
Smiley face si el parte din distributia filmului regizat de catre Cristina Iacob, alaturi de nume importante ale cinematografiei romanesti, precum Florin Calinescu sau Razvan Vasilescu.

Piesa este compusa in studiourile HaHaHa Production si este inclusa, ca bonus track, pe cel mai recent album al artistului, Acasă, album care s-a vandut deja in peste 30.000 de exemplare si care este inca disponibil in toate magazinele de profil.

Am scris aceasta piesa cu gandul la oamenii normali, care prin curaj si cu forta visurilor, au reusit sa faca fapte remarcabile, castigandu-si astfel <> in memoria colectiva sau, macar, in cercul lor de prieteni :). Piesa este pentru toti cei care sunt la varsta adolescentei, care se pregatesc sa sustina, in curand, examene, este despre varsta la care cu totii credem ca suntem nemuritori, sentiment care ar trebui sa persiste toata viata„, declara Smiley.Lasă un răspuns