Romanian Club Hits

cea mai nouă muzică de club

Sore & Mihai Ristea – Beautiful Life

sore
Sore lanseaza astazi o noua piesa, “Beautiful Life”, interpretata impreuna cu Mihai Ristea, single pentru care cei doi artisti au filmat si un videoclip fresh si plin de culoare, regizat de Iulian Moga.
“Dupa succesul cu ‘Different’, mi-am dorit o melodie care sa continue ideea de nonconformism si asa s-a nascut ‘Beautiful Life’, un single care pastreaza o doza de ceva diferit. Sper ca va fi pe placul fanilor mei’”, a spus Sore.

„Beautiful Life”, un single lansat impreuna cu MediaPro Music si inregistrat in studiourile HaHaHa Production, este o piesa de dragoste, perfecta pentru cei care iubesc. “Beautiful Life este o melodie la care eu tin foarte mult, versurile sunt scrise de mine si imi doresc sa se bucure de un real succes. Mai mult decat atat, ma bucur ca interpretez aceasta piesa cu Mihai Ristea, un artist si un producator pe care il respect si il admir foarte mult”, a marturisit Sore.

Clipul piesei reuseste sa transmita instant o stare de bine: spune povestea romantica a doi indragostiti si ii arata pe cei doi atat in ipostaze tandre, la o cina romantica, dar si in momente amuzante, costumati in super-eroi. Sore si Mihai au fost costumati in Wonderwoman si Superman, apoi in Gwen Stefani si Slash. In opinia lui Sore, tocmai acest comportament jucaus al celor doi iubiti reprezinta mixul perfect pentru o relatie ideala.

Lasă un răspuns